Wij helpen jou volhouden!

Volhouden is de sleutel tot succes!

Bij Lijfstijlcentrum Hoofddorp begrijpen we dat een gezonde levensstijl meer is dan alleen regelmatig trainen en verantwoorde voeding. Het gaat om het creëren van gewoonten die je kunt volhouden op de lange termijn. Daarom gaan we verder dan alleen adviezen geven.

Onze LIJFSTIJL Coaches maken gebruik van best-evidence (gedrags)coachingstools om jou te helpen een verantwoorde levensstijl te integreren in je dagelijkse routine. We kijken naar jouw individuele behoeften, doelen en obstakels, en bieden maatwerkoplossingen die passen bij jouw unieke situatie.

Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon gezonder wilt leven, wij staan voor je klaar. Samen werken we aan een blijvende verandering, zodat jij optimaal kunt genieten van een energiek en vitaal leven.

Werkwijze

Wij hebben drie essentiële aspecten in ons coaching programma bij Lijfstijlcentrum Hoofddorp:

Resultaat Inzichtelijk:

Bij LIJFSTIJL is het zichtbaar maken van resultaten een prioriteit. Wat motiveert meer dan tastbaar en voelbaar resultaat? Jullie hanteren diverse fysieke en mentale testprotocollen die zijn afgestemd op de individuele doelstellingen van de cliënten. In het online LIJFSTIJL begeleidingsportaal kan de coach meer dan 100 voortgangswaarden aan de cliënt toewijzen. Zo kunnen jullie de resultaten bijhouden en zichtbaar maken.

Gewoonteverandering:

Mensen zijn gewoontedieren. Veel ongewenste gewoonten gebeuren onbewust en zijn ingebed in ons gedrag. Het veranderen van deze gewoontes is cruciaal voor langetermijnresultaten. De hoofdtaak van iedere LIJFSTIJL Coach is het inzichtelijk maken van ongewenste gewoonten en het transformeren ervan in meer gewenste varianten.

Motivationele Coaching:

Niet iedereen is even gemotiveerd. Veel mensen storten zich vol enthousiasme op hun doelstellingen, maar haken vroeg of laat weer af. LIJFSTIJL Coaches onderscheiden zich door op de juiste momenten de juiste motivatietechnieken toe te passen. Consistentie in trainings- en voedingsgewoonten is namelijk de sleutel tot succes. Laat jullie cliënten niet opgeven – help ze volhouden!