Sportmedisch centrum

Vooruitstrevend in beweging! op gebied van fysiotherapie en praktijk

Meer Med Clinic is hét sportmedisch centrum voor alle (top)sporters die op zoek zijn naar de beste specialisten op sportmedisch gebied. Wij bieden sportmedische, multidisciplinaire diagnostiek en behandeling in een unieke samenwerking met sportartsen, orthopedisch chirurgen en sport- en manuele fysiotherapeuten.

Wekelijks zijn de medisch specialisten aanwezig voor onderzoek en diagnostiek, hierbij onderzoeken, adviseren en behandelen een orthopedisch chirurg en sportfysiotherapeut in nauwe samenwerking met de sportartsen van Meer Med Clinic amateur- én professionele sporters met een blessure op weg naar een optimaal (snel en verantwoord) herstel van klachten en blessures!

Fysio Cura Plaza

Fysio Cura Plaza biedt vele specialisaties en behandelmethoden om u als patiënt zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen.

In de Meer Med Clinic verzorgen onze gespecialiseerde fysiotherapeuten naast de Sportmedische Diagnostiek en High Performance Training ook reguliere (gespecialiseerde) fysiotherapie en revalidatie. Door de unieke samenwerking tussen de verschillende specialisten op het gebied van sportblessures en sportrevalidatie en de “State-of-the-Art” trainingsfaciliteiten, bent u verzekerd van goede zorg waarbij iedereen het voordeel ondervindt de sportmentaliteit van de Meer Med Clinic! Meer informatie over de verschillende specialisaties en behandelmethoden vindt u op de website van Fysio Cura Plaza: www.fysiocuraplaza.nl.